Tässä on suklaa-hasselpähkinäruukuissa näkyvien koristeiden resepti, vaikka nämä eivät onnistuneetkaan ihan heti. Suklaani ei koskaan tuntunut olevan sopivan pehmeää, vaan se oli joko sulaa tai liian kovaa. Lopulta ne kuitenkin onnistuivat. Sen jälkeen olen oppinut, että kaupan leivontahyllystä kannattaa ostaa leivontasuklaata, niin kyllä se sitten onnistuu.
Suklaakoristeet
sulatettua tummaa suklaata
sulatettua vaaleaa suklaata
Levitä tumma suklaa ohuelti leivinpaperille ja pursota päälle ohuita valkoisia raitoja verkoksi. Marmoroi eli vedä puutikulla raitoja suklaaseen. Ota muotilla kuvioita kiinteästä, mutta pehmeästä suklaasta.
Ohje kirjasta: Suklaaherkut (2007)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti