Suklaa-hasselpähkinäruukut
2 kananmunaa
2 keltuaista
15 g sokeria
1 tl maissitärkkelystä
6 dl maitoa
75 g tummaa suklaata
4 rkl suklaa-pähkinälevitettä
1. Vatkaa munat, keltuaiset, sokeri ja maissitärkkelys kunnolla sekaisin. Kuumenna maito kiehuvaksi ja sekoita sitten munaseokseen vähitellen koko ajan sekoittaen. Vatkaa suklaa-pähkinälevite ja sulatettu suklaa seokseen.
2. Kaada kuuteen kohokasvuokaan ja laita ne syvälle pellille. Kaada pellille vettä, kunnes kohokasvuoat peittyvät puoliksi.
3. Paista 170 asteessa 35-40 min. Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa ennen tarjoilua.
Ohje kirjasta: Suklaaherkut (2007)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti